Stockholm

 08-531 860 45

  Karta & Kontaktinfo

Göteborg

 031-797 85 45

  Karta & Kontaktinfo

back start

Jobba hos oss

Vi tar gärna emot spontanansökningar. Är du intresserad?

Skicka in ditt CV + personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


 

Mer om tjänsterna

Servicetekniker - Tillsatt

I rollen som Servicetekniker ansvarar du för att kontrollera, provdra och serva utrustning som kommit tillbaka från kund eller ska hyras ut. Du tar emot returer, genomför skadekontroll och funktions kontrollerar maskiner samt utför lättare reparation och servicearbeten. I rollen ingår även en del administrativa arbetsuppgifter så som beställning av reservdelar samt debitering av kundskador och liknande.

Din bakgrund:

För att trivas i rollen som Servicetekniker tror vi att du som person är självgående, lösningsorienterad, och ansvarstagande. Vi tror också att du har lätt för att jobba självständigt såväl som i samarbete med andra och kan på ett lyhört sätt tillmötesgå och kommunicera med både kollegor och kunder.

Vi ser att du har ett maskintekniskt intresse och god datavana. Har du tidigare erfarenhet från service eller uthyrnings branschen är det meriterande men inget krav. Det är också meriterande om du har el behörighet. Vi värderar personliga egenskaper högt och värnar om att få in en driven person med viljan att lära sig. B-körtkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Inomec AB erbjuder dig en bra arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsutbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap. Tjänsten är en provanställning som övergår i fast anställning.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Fältsäljare - Tillsatt

Inomec söker just nu driven fältsäljare till vår filial i Stockholm. Inomec är nordens största maskinuthyrare av lyftutrustning. Vi har två filialer, en i Göteborg och en i Stockholm.

Att jobba som fältsäljare på Inomec:

Tjänsten är en fältsäljartjänst där du kommer vara ute och besöka kunder ca 3-4 dagar i veckan. Du kommer mestadels röra dig i Stockholmsregionen men vissa resor ute i landet kan förekomma.

Allt arbete med offerter, order och lagerhantering sker i vårt affärssystem, vi använder även Officepaketet dagligen så du har god datorvana. Visst administrativt arbete ingår även i tjänsten. Veckovis rapporterar du utförda aktiviteter till VD. För rätt person finns möjligheter på sikt få ett bredare ansvar för att utveckla försäljningen i bolaget.

Din bakgrund:

Det vi värderar högst är dina personliga egenskaper och att du är en driven person som har lätt för att samarbeta och som tycker det är roligt med kundkontakt och kundservice. Du förväntas driva försäljningsarbetet framåt med stort mått av eget ansvar. Erfarenhet från försäljning och/eller serviceinriktat kundnära arbete är meriterande. Har du utbildning eller erfarenhet ifrån bygg- och anläggningsbranschen är det en fördel men inget krav.

Du är kundfokuserad, affärsmässig och strukturerad. Då du är Inomecs ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du alltid har kunden i fokus, har en hög servicekänsla och tycker om att överträffa kundens förväntningar. Du är bra på att analysera kundens behov, är engagerad och har en trovärdig och positiv framtoning.

B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat samt är engelskspråkig.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Inomec AB erbjuder dig en bra arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap. Självklart kommer du få den utbildning och introduktion som du behöver för att komma igång så fort som möjligt.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.